Datum

17 augustus 2021 19:00

Accommodatie

Sportpark KVV Dosko

Afgelopen dinsdag kwam KFC Meerle op bezoek. Een groene buur waar Dosko een goede band mee heeft, dus “vriendenmatch” was in alle opzichten een terechte benaming. Trainer Stijn Laurijssen gaf kapitein Jan Aerts gedwongen rust. Tevens werden enkele spelers die al veel wedstrijdminuten in de benen hadden op de bank geposteerd. Dit bood dus kansen voor andere spelers. Er was ook een tester die zijn kunnen mocht tonen.
Dosko kwam al snel op voorsprong. De wedstrijd was nog maar amper aangevat of Lander Huygen had al 1-0 op het scorebord gezet. Bij een diepe bal van Youri Smits profiteerde Lander van getwijfel in de Mjeelse verdediging. Met een magistrale lob passeerde hij de doelman: 1-0.
Nog voor de rust maakten de bezoekers evenwel gelijk. Een voorzet vanop links werd in eerste instantie afgeslagen, maar werd uiteindelijk toch nog afgewerkt door jongeling Rens van Gog.
In de tweede helft volgde er nog kansen over en weer. Kevin Peeters was nog het dichtst bij een treffer; hij schoot een vrije trap tegen de binnenkant van de paal. Maar uiteindelijk eindigde deze vriendenmatch in een evenwichtige 1-1.